Microsoft Maakt Windows 11 Eind Dit Jaar Als Gratis Upgrade Beschikbaar

Microsoft Maakt Windows 11 Eind Dit Jaar Als Gratis Upgrade Beschikbaar

Uit onderzoek vanNetMarketShareblijkt dat het aandeel Windows 10 gebruikers in de totale markt van 9% in november 2015 naar 29,3% in oktober van dit jaar is gesprongen. Toch is stuurprogramma’s downloaden het aandeel Windows 7 installatie nog steeds het grootst met maar liefst 46,6%. Bij de standaardinstallatie wordt je nieuwe browser Edge ; je zult een aantal stappen moeten doorlopen om de browser Edge te vervangen door je vertrouwde browser. Kies je toch voor het nieuwe Windows, maak dan gebruik van het stappenplan van de Consumentenbond om je privacy zoveel mogelijk te beschermen.

Bekijk onze Knowledge Base voor een lijst met geteste systemen om te bepalen of uw apparaat in aanmerking komt voor een upgrade naar Windows 11. Veel pc’s die minder dan vier jaar oud zijn, kunnen waarschijnlijk upgraden naar Windows 11. Deze pc’s moeten 20H1 of een nieuwere versie van Windows 10 uitvoeren en voldoen aan de minimale hardwarevereisten om de Windows 11-upgrade te ontvangen. Het downloaden en installeren van Windows 11 duurt waarschijnlijk langer dan een standaardupdate voor Windows 10.

Hoe Zet Ik Mijn Pc Terug Naar Fabrieksinstellingen Windows 7?

In Windows 10 kun je hiervoor de functie bestandsgeschiedenis gebruiken, bij Apple is het Timemachine. Zorg ervoor dat je voldoende opslagruimte hebt op je Windows pc of laptop, en schrijf ook je encryptie of coderingswachtwoord ergens op. Zonder toegangscode is je iPhone niet meer te gebruiken.

  • Als u bovenstaande niet doet bij een Windows 10 computer met een Microsoft account zal er nog steeds een wachtwoord worden gevraagd na het opstarten van uw computer.
  • Dat in tegenstelling tot de Cooler Master MH752 die ik op de pc gebruik.
  • Bij zowel laptops als pc’s verschilt het per merk en model wanneer de nieuwe versie beschikbaar is.
  • Schakel bij aangepast opschonen alle selectievakjes in onder Internet Explorer.

De vernieuwde wagen lijkt verdacht veel op de RB18 van Red Bull Racing. De trainingen en de kwalificatie voor de Grand Prix van Canada zijn achter de rug en dus is het vandaag tijd voor de race! Kan Max Verstappen zijn pole-position verzilveren en zijn voorsprong in het WK uitbreiden, of gaat iemand anders met de overwinning aan de haal? Volg de Grand Prix van Canada via ons liveblog.

Welke Bestanden?

De wet verplicht Microsoft niet oneindige ondersteuning aan gebruikers aan te bieden. De wet verplicht Microsoft zo lang ondersteuning aan te bieden wat jij als gebruiker als vanzelfsprekend mag verwachten. Jurisprudentie heeft voor IT bepaald dat ondersteuning minimaal twee jaar, na aanschaf, moet duren. De actieve ‘mainstream’ support is al sinds 2015 verlopen. Dus ik denk niet dat dit de reden was voor het beeindigen van de gratis updatemogelijkheid. De vraag is natuurlijk ook of hun boekhoudsoftware uit 1999 nog steeds in Windows 10 werkt.

Is Het Verstandig Windows 11 Te Installeren?

Hoe lang de update precies kosteloos wordt aangeboden, is niet bekend. Hou wel in je achterhoofd dat dit nieuws afkomstig is van een gebruiker van Reddit, wiens profiel niet gecontroleerd is. Al lijkt het nu ook weer niet zo vergezocht, aangezien Microsoft gemakkelijk de gratis upgrades kan stoppen als ze dat zouden willen. Het nieuws is bekend geworden op Reddit door iemand die beweert dat hij een werknemer is van Microsoft.

Tot slot krijgt Windows 11 naar verwachting in 2022 een functie om Android-apps te installeren. De volgende stap kan even duren, de upgrade wordt voorbereid. Een goed moment om een kop koffie te drinken of de krant te lezen. Aan het einde van de upgrade verschijnt er een melding dat u de computer opnieuw moet opstarten. Zodra dat voor elkaar is, en uw pc start vanaf de USB-stick, zal vanzelf met de installatie van Windows worden begonnen.

Leave a reply

WhatsApp chat