Microsoft Windows10 Update Komt Uit Op 2 Augustus

Microsoft Windows10 Update Komt Uit Op 2 Augustus

Laten we snel enkele antwoorden geven op veelgehoorde vragen rond het splinternieuwe besturingssysteem van Microsoft. Laat de computer af en toe een paar uur aan zodat noodzakelijke updates verwerkt kunnen worden. Wil je Microsoft Defender Application Guard een keer uitproberen?

In deze periode wordt er achter de schermen getest en gevalideerd voor je specifieke pc. Windows Update zal een indicatie geven of en wanneer uw pc in aanmerking komt. U kunt dit controleren door naar Instellingen/Windows Update te gaan.

Microsoft test tegenwoordig met echte gebruikers, je kunt je aanmelden voor betas en pre-releases het testen met echte gebruikers brengt problemen beter aan het licht. De genoemde brokken zijn vooral bugs die tijdens deze tests aan https://driversol.com/nl/drivers/mouses/ het licht komen. Wel is het prettig als Microsoft wat meer duidelijkheid geeft over de prijs na het eerste gratis jaar. In Windows 10 ziet u niet langer Internet Explorer als standaard browser geïnstalleerd. In plaats daarvan is er de nieuwe browser Edge.

Microsoft is de Windows 10 gebruikers dus nog niet vergeten, hoewel het erop lijkt dat er weinig nieuwigheden te verwelkomen zijn in deze halfjaarlijkse onderdelenupdate. Al uw bestanden en data worden standaard overgedragen. We raden u echter aan back-ups te maken van uw bestanden voordat u de installatie uitvoert. Lees hier meer informatie over het maken van back-ups van pc-mappen via OneDrive.

Controleer Apparaatbeheer Op Fouten

Op de taakbalk staan standaard een zoekveld en een icoon voor de taakweergave. Het zoekveld is zowel voor offline als voor online zoekopdrachten geschikt. De digitale assistent Cortana springt bij wanneer u een vraag intypt of via de microfoon stelt. De virusscanner kan invloed hebben op de snelheid van het downloaden.

  • Haal het vinkje weg bij “Altijd de privnavigatiemodus gebruiken”.
  • Voor deze handleiding wordt aangenomen dat het account ‘vbox’ heet.
  • Bedrijven die Windows 10 Pro hebben geïnstalleerd, krijgen updates via de cloud aangeboden.
  • Vervolgens zal de update op de geselecteerde tijd uitgevoerd worden.

Draait goed toe nu toe en ook alle updates tot nu toe probleemloos kunnen downloaden. Nadat u de Windows 11-upgrade hebt geïnstalleerd, kunt u binnen een periode van tien dagen teruggaan naar Windows 10. De bestanden en data die u hebt meegenomen, blijven beschikbaar. Na deze 10 dagen dient u een back-up van uw data te maken en een ‘schone installatie’ uit te voeren, om terug te gaan naar Windows 10. Alle Dell pc’s met Windows 10 die momenteel op dell.com worden verkocht, kunnen naar Windows 11 worden geüpgraded. Voordat de upgrade naar Windows 11 mogelijk wordt, moet de pc voldoen aan de minimale hardwarespecificaties en is er voor sommige functies specifieke hardware nodig.

Kan Ik Nadat Ik Een Upgrade Heb Uitgevoerd Teruggaan Naar Windows 10 Als Windows 11 Mij Niet Bevalt?

Door je cache te verwijderen, verkort je de laadtijd van websites en functioneert je apparaat beter. Om te vermijden dat mogelijk ongewenste applicaties het systeem infiltreren moeten gebruikers goed opletten bij het downloaden en installeren van software. Verzeker je ervan steeds de ‘Geavanceerde/Aangepaste’ opties te kiezen en analyseer nauwgezet elke stap. Wijs ook alle aanbiedingen voor het downloaden/installeren van bijkomende apps af en vink deze die reeds inbegrepen zijn uit. De sleutel tot computerveiligheid is oplettendheid. Waarschijnlijk ligt het eraan dat je de cache moet legen.

Op het moment dat dit niet langer het geval is, zal je moeten gaan restoren van je offline backup (zodra je eigen PC weer ‘trusted’ is). Open webpagina’s vanuit Safari direct in Internet Explorer op je Windows machine met Parallels Desktop. Heb je voor sommige websites per se Internet Explorer nodig? Met Parallels krijg je een extra knop in je Safari-browser om de webpagina te openen in Windows met Internet Explorer.

Leave a reply

WhatsApp chat